Вижте причината Неймар да остане извън групата на ПСЖ


Вижте причината Неймар да остане извън групата на ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1962 0

ПСЖ успя да удари Сент Етиен лесно с 4:0, но главната тема на вечерта беше фактът, че бразилската перла Неймар не игра за френския гранд. Той беше оставен извън групата от Томас Тухел и веднага плъзнаха слухове, че бразилецът не е в добро отношения с треньора.

Разбира се, това се оказа фалшива тревога, а липсата на нападателя е основана на физическото му състояние и предпазливостта на треньора преди битката с Ливърпул в Шампионска лига.

"Защо не беше в групата за двубоя? Защото вчера говорихме. Казах му, че не може да тренира, а той ми отговори “не, искам да тренирам” и че се чувства добре. Снощи обаче той не е спал добре. Беше проблем, така че днес, след тренировката в 10 часа сутринта, го попитах дали всичко е наред за мача. Обичайно той винаги отговаря “да, искам да играя”, но днес ми каза: “ами, не съм сигурен”, обясни треньорът след победата. 

НЕРАЗКАЗАНАТА ИСТОРИЯ КАК ПСЖ УБЕДИ НЕЙМАР ДА НЕ ХОДИ В РЕАЛ МАДРИД

"Когато Неймар ми каже “не знам”, червена лампичка светва в главата ми”, заяви Тухел на пресконференцията, слагайки точка на всякакви спекулации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички