Канте проговори: ПСЖ ме искаше, говорих с тях, но избрах Челси, защото...


Канте проговори: ПСЖ ме искаше, говорих с тях, но избрах Челси, защото...
Снимка: Guliver/GettyImages

1407 0

Любимецът на всички футболни фенове Н'Голо Канте даде любопитно интервю за "Радио Монте Карло", по време на което проговори откровено за интереса на ПСЖ към него. Халфът беше силно искан от Томас Тухел, за да предвожда дефанзивната линия на парижани, но в крайна сметка Канте остана в Челси, където се радва и на нова, малко по-атакуваща, роля.

Канте, който стана и световен шампион през лятото, е провел лично разговорите с ПСЖ, но те са го накарали да осъзнае точно какво иска - а именно да защитава цветовете на "сините" от Лондон.

"Нямаше нужда да ходя другаде след Мондиала. Имаше интерес от други отбори, но след като говорих с Челси, нещата бяха ясни. Клубът разчита на мен, а и аз се чувствам добре. Следващата логична стъпка беше да продължа с Челси", сподели Канте и разкри какво се е случило с парижани.

ВИДЕО: Франция посвети песен на Канте!

"Имаше контакти от ПСЖ. Но след разговор с Челси осъзнах, че най-важното нещо е да се чувствам добре, където съм, а това е Челси. Добре е за мен да остана тук”, заяви Канте пред RMC Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички