Трима безработни французи се борят за поста на Ковач в Байерн


Трима безработни французи се борят за поста на Ковач в Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

2340 0

Въпреки изказаната подкрепа от клубния президент Ули Хьонес, Байерн Мюнхен вече търси заместник на своя треньор Нико Ковач, съобщава "Bild". Кризата с резултатите на тима в последните няколко мача е накарало ръководството да започне да търси нов треньор.

В момента германският гранд разглежда три възможни кандидатури за поста: безработните французи Зинедин Зидан и Лоран Блан и Арсен Венгер.

Както е известно, серията от 3 мача без победа (равенството с Аугсбург и пораженията от Херта и Борусия Мьонхенгладбах) пратиха "баварците" на незавидното шесто място в класирането.

ТУХЕЛ ЗА ОФЕРТАТА НА БАЙЕРН: ДОЙДЕ ТВЪРДЕ КЪСНО

Според медии в Германия причина за провала на хегемона в страната е фактът, че играчите не харесват методите на работа на хърватския треньор. Те не са доволни от ротациите в състава - например фактът, че добре представилите се футболисти остават резерви в следващия мач. Например, халфът Хамес Родригес, който не попадна сред титулярите за мача с Аякс в Шампионска лига, не се сдържа и заяви на своя наставник: "Това не ви е Франкфурт".

Друга причина за недоволството на звездите на Байерн е фактът, че Ковач, помощникът му - по-малкият му брат Роберт, треньорът на вратарите Тони Тапалович и спортният директор Хасан Салихамиджич разговарят помежду си на сърбохърватски език в тяхно присъствие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички