Трансферът на Обамеянг се провали?


Трансферът на Обамеянг се провали?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2081 0

Трансферът на Пиер Емерик Обамеянг от Борусия (Дортмунд) в ПСЖ зацикли и е пред провал, информира френското издание "Екип". Ръководството на парижани е получило положителни индикации, че Арсенал може да продаде Алексис Санчес на френския вицешампион, което е накарало шефовете на тима да забавят разговорите с голмайстора на Бундеслигата.

Както е известно, през миналата седмица "Bild" публикува информация, че габонецът е договорил личните си условия с ПСЖ, а клубът се е съгласил да плати исканите 65 милиона евро за нападателя на Борусия.

Трансферна цел №1 на тима обаче е Алексис Санчес, а след новината, че Арсенал няма да го продаде във Висшата лига, парижани са станали един от фаворитите за подписа му.

Дори трансферът на Обамеянг в  ПСЖ да се провали, Борусия Дортмунд надали ще задържи голмайстора си. Към него има оферти от Милан и Китай, а се очаква Арсенал и Манчестър Юнайтед също да се присъединят към преговорите, ако не осъществят своите цели - съответно Александре Лаказет и Алваро Мората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички