"Сан Сиро" изпрати Рибери на крака след боя от Фиорентина


"Сан Сиро" изпрати Рибери на крака след боя от Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

4530 0

В края на миналия сезон немският шампион Байерн Мюнхен обяви, че се разделя с двете си легенди Франк Рибери и Ариен Робен. Холандецът вече официално обяви, че слага край на кариерата си, но бившият френски национал подписа контракт с италианския Фиорентина.

36-годишното крило игра при вчерашния успех с 3:1 над Милан на "Сан Сиро". Рибери тероризираше защитата на "росонерите" в хода на целия двубой и дори вкара третото попадение във вратата на домакините. 

В 89' Рибери бе заменен, като феновете на Милан се изправиха на крака, за да го изпратят. Това бе втори гол за крилото от както заигра при "виолетовите". Треньорът Винченцо Монтела пък сподели, че го е сменил, защото е знаел какво ще последва.

"Извадих Рибери, защото знаех, че ще получи много аплодисменти. Той винаги дава всичко от себе си. Уменията му са над нормалните, той просто се справя отлично", сподели Монтела след мача.

Наскоро пък Рибери коментира злощастната за него 2013 година и решението да не получи Златна топка. Какво каза той за случката преди 6 години ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички