Рибери: Това, че не получих Златна топка през 2013 година, е най-голямата несправедливост

Звездата на модерния футбол Франк Рибери ще напусне Байерн Мюнхен след 10 години в клуба. След края на месец юни той се превръща в свободен агент, като сам разкри, че е готов да играе още два сезона и за момента има отлични оферти към него.

Освен това французинът коментира и 2013 година. Тогава той беше на върха в своята кариера, спечели требъл с баварците, но в крайна сметка остана на трета позиция в класацията за Златна топка, което смята за най-голямата несправедливост в кариерата му.

Байерн (Мюнхен) има три трансферни цели, с които да започне революцията по състава си

В продължение на месеци от Байерн (Мюнхен) демонстрират своята категоричност, че ще са сред най-дейните клубове на трансферния пазар през това ля...

"Не знам още какво е бъдещето ми. Към момента има към мен финансово изгодни оферти, но не това е най-важното. Чакам добра оферта, мисля да играя още две години. Трябва да мисля за жена си и петте си деца. 

Огромно разочарование е за мен, че не спечелих Златната топка през 2013 година. Най-голямата несправедливост в кариерата ми. Бях на върха, а заех трето място. Не завиждам за нищо на Меси и Роналдо. Казвам го със смирение, защото това си е истината", сподели Рибери.

Рибери повече няма да облече екипа на Байерн, но постави невиждан рекорд в последния си мач за тима. Повече по темата вижте тук.

Още по темата

Please select answer!