Дортмунд продава свой играч, играл за Реал Мадрид и Ливърпул


Дортмунд продава свой играч, играл за Реал Мадрид и Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1070 0

Ръководството на немския гранд Борусия Дортмунд най-вероятно ще се раздели с полузащитника Нури Шахин. Играчът е получил сигнал от тима да си търси нов отбор, а трансферът се очаква да стане факт до края на деня, когато затваря и трансферният прозорец. Вердер Бремен е сред фаворитите за подписа на играча.

Дортмунд не са включили Шахин в групата за своя мач срещу Хановер, за да позволят на полузащитника да се фокусира върху своето бъдеще и да си намери отбор. Авантюрата между Шахин и Дортмунд започва още през далечната 2005 година, когато той е едва на 17 години.

По-късно в своята кариера турчинът прекарва три години на "Сантяго Бернабеу", но не успява да се наложи в състава на "белия балет", изигравайки едва четири мача. През сезон 2012/13 Шахин играе под наем в състава на Ливърпул, но и там не успява да пробие, а контузия ограничава участието му с екипа на "червените".

През 2014 година Шахин отново се завръща на "Сигнал Идуна Парк", но съвсем не със същата роля, която имаше при първия си престой в отбора. Към момента Шахин има 36 мача за втория си период в Борусия, отбелязвайки три попадения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички