Борусия Дортмунд намери начин да убеди Джейдън Санчо да остане за дълго в клуба


Борусия Дортмунд намери начин да убеди Джейдън Санчо да остане за дълго в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

4332 0

Немското издание "Bild" пише днес, че ръководството на Борусия Дортмунд е намерило начин да угоди на звездата си Джейдън Санчо и да успее да го убеди да остане за по-дълго в клуба. Според изданието става въпрос за сериозно увеличение в заплатата на футболиста, а именно - 100%-во повишение на възнаграждението.

До момента английският национал прибираше по 250 000 евро на месец на "Сигнал Идуна Парк". От този момент обаче той се разписва срещу 500 000 евро на месец или 6 000 000 на година. Любопитното е, че от Борусия не са предложили продължаване на контракта.

Към момента Санчо има договор до 2022 година. Според "Bild" обаче следващото лято ще бъдат предложени още по-добри условия на играча, както и обвързването му за дълго с "жълто-черните". Очаква се през следващото лято европейските грандове да опитат да отмъкнат Санчо от Борусия.

Легенда на Манчестър Юнайтед пък направи повече от любопитно изказване, след като сподели, че Джейдън Санчо не трябва да приема оферта от "червените дяволи". Повече по темата може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички