Легенда на "червените дяволи": Санчо не трябва да приема офертата на Манчестър Юнайтед


Легенда на "червените дяволи": Санчо не трябва да приема офертата на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

5185 0

Големият талант на английския футбол Джейдън Санчо все още не е обявил какво ще бъде бъдещето му. Той изигра първия си сезон в Германия с екипа на Борусия Дортмунд, след като бе прогонен от Манчестър Сити, но с играта си той впечатли всички и сега желаещите за подписа му се трупат на опашка.

Един от най-сериозните кандидати за национала на "трите лъва" е Манчестър Юнайтед. 20-кратните шампиони на Англия търсят подсилване на своя тим след разочароващата кампания на Острова и в Шампионска лига.

Голмайстор №1 в историята на Англия и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че Санчо не трябва да приема офертата на клуба от "Олд Трафорд" и трябва да остане в настоящия си тим.

"Дортмунд е чудесен клуб с уникални фенове. Те вярват на младите си играчи и това може да се види при Санчо. Прогресът му в последните 12 месеца е огромен. Сега Санчо трябва да се запита дали иска да продължи да играе редовно в Борусия, или да отиде в Англия и да седне на пейката. За него е много важно да играе и за това според мен трябва да откаже офертите и да остане в Борусия", коментира Рууни пред "Bild".

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер пък вече коментира това дали ще има нови в тима до края на лятото. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички