Байерн Мюнхен покани Зидан да им върне величието


Байерн Мюнхен покани Зидан да им върне величието
Снимка: Getty Images/Guliver

2924 0

Ръководството на Байерн Мюнхен вече търси нов треньор за тима и е контактувало с бившия наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан, съобщи El Chiringuito. Контактът е бил осъществен миналата седмица, като предложението е французинът да застане начело на германския гранд от следващия сезон.

В Испания пишат, че шефовете на "баварците" са недоволни от работата на настоящия треньор на тима Нико Ковач. Под негово ръководство през новия сезон хегемонът в Бундеслигата заема незавидното пето място в класирането. През уикенда Байерн загуби и голямото дерни срещу Борусия (Дортмунд).

ЛИДЕРИТЕ В БАЙЕРН СНЕХА РЕСПЕКТА КЪМ КОВАЧ, БИЛ ИМ "ПРИЯТЕЛЧЕ"

За назначение в германския колос бе спряган и бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер. Зидан пък според слуховете е обект на интерес от страна на Пари Сен Жермен.

Френската легенда е безработен от началото на лятото, когато изненадващо напусна Реал Мадрид, с който спечели три пъти поред Шампионска лига. Междувременно Сантяго Солари подобри постижение на Зидан, прочетете повече тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички