Лидерите в Байерн снеха респекта към Ковач, бил им "приятелче"


Лидерите в Байерн снеха респекта към Ковач, бил им "приятелче"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1898 0

Лошите резултати в Байерн Мюнхен са съпроводени и от лоша атмосфера в съблекалнята. Според изданието "Kicker" лидерите на отбора са недоволни от треньора си Нико Ковач и са се обърнали срещу него. Става дума за Томас Мюлер, Ариен Робен, Матс Хумелс и Франк Рибери.

Съобщава се, че четиримата играчи не възприемали сериозно хърватина, предвид малкия му опит като треньор. Те го смятали само за "добър приятел".

Наскоро за неуважението на Мюлер към Ковач загатна жената на нападателя. Тя разкритикува треньора в Instagram, след като той остави мъжа ѝ резерва в мача срещу Фрайбург в първенството. По-късно тя изтри поста си и се извини на Ковач.

'ВЪН ВЕТЕРАНИТЕ", СКЪПИ НОВИ И ОЩЕ ОТ ПЛАНА НА БАЙЕРН КАК ДА БОРИ КРИЗАТА

Футболистите на Байерн имали претенции и към спортния директор на клуба Хасан Салихамиджич, тъй като са на мнение, че той няма уменията за работа на толкова високо ниво, съобщава изданието.

"Баварците" в момента са на трето място в класирането в Бундеслигата, изоставайки от двете Борусии - Дортмунд и Мьонхенгладбах. Утре вечер германският гранд ще играе в Шампионска лига, като техен съперник е АЕК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички