Байерн Мюнхен хвърли в шок медиите след спешната пресконференция


Байерн Мюнхен хвърли в шок медиите след спешната пресконференция
Снимка: Guliver/GettyImages

2400 0

Ръководството на Байерн Мюнхен обяви изненадваща пресконференция за петък в 13:00 часа българско време. Според информация на вестник "Bild", тя трябваше да е обвързана с освобождаването на Нико Ковач от клуба и евентуалното назначение на Арсен Венгер. Очакванията на най-тиражираната медия обаче не се оправда, а Байерн шокира представителите на медиите, които очакваха сензационни новини.

Карл-Хайнц Румениге и компания се оплакаха от отношението на медиите към отбора заради слабите му резултати, както и критиките, отправени най-вече към Мануел Нойер, Жером Боатенг и Матс Хумелс за представянето им с екипа на Германия в последните мачове на националния отбор.

"След мача с Холандия решихме да се съберем, за да защитим играчите от абсурдните медийни критики. Мануел Нойер заслужава много повече репект от вас. Това важи и за Хумелс, и Боатенг", подчерта Румениге пред изненаданите представители на медиите.

"Вие пишете и говорите така, както ви е удобно. Обявихте трансфера на 33-годишния Роналдо за най-добрата сделка за годината, но Робен и Рибери, които са на същите години, получават постоянно критики за представянето си. Това е двоен аршин и Байерн Мюнхен не толерира подобно поведение.

Отсега нататък клубът ще прилага пълната сила на правото и ще съди всеки журналист, който си позволи да пуска фалшиви истории за нашия клуб - подобни на контузията на Толисо, която беше измислица, или че ще взимаме Санчо. Няма да позволим повече фалшиви новини. От днес Байерн заявява твърдо позицията си - няма да позволим повече материали, които очернят доброто име на Байерн Мюнхен. Ще защитаваме както клуба, така и играчите", отсече Румениге.

В заключение от ръководството не са съгласни с критиките срещу играта на Байерн, които идват дори от клубни легенди, които в момента са медийни експерти. Накратко - в Байерн свикаха пресконференция, за да се оплачат от критики, които понасят всички големи отбори, които са изпаднали дори в момента криза. Междувременно в Германия упорито се пише за смяна на Нико Ковач, а кандидатите са трима - вижте кои са те в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички