"Вън ветераните", скъпи нови и още от плана на Байерн как да бори кризата


"Вън ветераните", скъпи нови и още от плана на Байерн как да бори кризата
Снимка: Getty Images/Guliver

2682 0

Байерн Мюнхен готви сериозни промени в състава, за да стане по-силен. През летния трансферен прозорец "баварците" ще похарчат значителна сума за нови попълнения и ще се освободят от неколцина играчи, съобщава "Sport Bild".

Хегемонът в Германия вече няколко години не действа силно на трансферния пазар, а най-скъпата им покупка беше Корентен Толисо, привлечен през юли 2017 година срещу 41 млн. евро.

БАЙЕРН ГОТВИ ТРАНСФЕРЕН УДАР ЗА СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО

Според германското издание ръководството на Байерн ще подмлади идното лято атакуващата линия на отбора, като ще се освободи от няколко ветерана. Към момента в атаката на "баварците" играят само двама футболисти под 25-годишна възраст - Гнабри (23 г.) и Коман (22 г.). Почти всички останали са на 30 и повече години - Робен (34), Рибери (35), Вагнер (30), Левандовски (30) и Мюлер (29).

БАЙЕРН Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ КЛУБ В ГЕРМАНИЯ, НАЙ-ОБИЧАНИЯТ Е...

В списъка за входящи трансфери на германския гранд са трима французи : Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед, Набил Фекир от Олимпик Лион и Флориан Товен от Олимпик Марсилия. Клубът може да "отслаби" конкурентите си в Бундеслигата с привличането на Леон Бейли от Байер Леверкузен, Кристиян Пулишич от Борусия Дортмунд или Анте Ребич от Айнтрахт. В обсега на Байерн са още Никола Пепе от Лил и Френки де Йонг от Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички