129 фенове най-много ще пускат на мач, ако Бундеслигата се поднови


129 фенове най-много ще пускат на мач, ако Бундеслигата се поднови
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

Германският футболен съюз планира при какви условия да поднови първенството в Първа Бундеслига. Според "Bild", централата планува да стартира шампионата без зрители. Общо 239 души ще могат да присъстват на стадиона в момента на мача, в което число влизат футболистите, работниците на стадиона, момчетата, които гонят топките, лекарите и служители на реда.

За хората, които работят по телевизионното предаване на двубоя ще бъдат отделени максимум 36 "квоти", други 30 ще бъдат за журналистите. В бройката влизат четиримата рефери, 16 члена на треньорския щаб, трима антидопингови офицери, шестима лекари, петима фотографи, а служителите по сигурността ще бъдат десетима.

Около стадиона няма да се продават храни и напитки. В същото време около арената ще дежурят петдесетима полицаи, които при необходимост ще разпръсват феновете, които се съберат на едно място. В най-добрия случай Бундеслигата може да стартира през април, но по-реално е това да се случи през май. Междувременно, отбори от Германия започнаха тренировки (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички