Звездите на ПСЖ са недоволни от тактиката и решенията на Тухел


Звездите на ПСЖ са недоволни от тактиката и решенията на Тухел
Снимка: Getty Images/Guliver

3596 0

Футболистите на Пари Сен Жермен са недоволни от своя треньор Томас Тухел. Те не харесват треньорските му методи и решенията, които взима за състава на тима, съобщава "Le Parisien". Например, голяма част от играчите на парижани са били недоволни от появата на Юлиан Дракслер в титулярния състав на мача с Рен (1:2), тъй като той е играл слабо в първия мач от Лига 1 срещу Ним (3:0).

Футболистите, по-специално Марко Верати, са били недоволни и от тактическите решения на Тухел. Халфът не харесал факта, че в мача с Рен треньорът не е предприел нищо, за да установи връзка между халфовата линия и атаката.

Звездите на ПСЖ също така не ги устройва това, че тренировките на германеца са насочени към практикуването на игра в защита. Те смятат, че на общата тактика, стратегията на играта в атака и комбинациите между играчите не се обръща нужното внимание. Според някои от тях, тактиката на Тухел до контузията на Неймар се е ограничавала до идеята "Подай на Неймар".

Според "Le Parisien", след мача с Рен един от играчите на френския гранд е попитал свой съотборник: "Ти разбра ли какво играхме днес?", а той е отвърнал: "Не, както обикновено". A каква според същото издание е главната причина за желанието на Неймар да напусне ПСЖ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички