ПСЖ ще скъса офертата на Барселона за взимане под наем на Неймар


ПСЖ ще скъса офертата на Барселона за взимане под наем на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3691 0

Пари Сен Жермен не иска да пуска голямата си звезда - Неймар, под наем в Барселона. Затова те ще откажат предложението на каталунците, когато то постъпи. Очаква се това да се случи в следващите 24 часа.

Ръководството на Барселона искаше да вземе бразилеца под наем до края на сезона, като каталунците ще бъдат задължени да откупят правата на нападателя след края на кампанията, съобщава "Sky Sports".

Неймар е свързван със завръщане в Барселона цяло лято, но поради сериозните харчове на шампионите на Испания за други футболисти, те не могат да си позволят да платят исканата от ПСЖ сума за бразилеца. Поради това каталунците предложиха варианта с наем на френския клуб, но според информациите ПСЖ иска да получи и футболист на Барса в замяна, освен трансферна сума.

Неймар остана извън групата на ПСЖ за първите два мача от Лига 1, а според изданието преговори за негов трансфер води и големият съперник на Барселона - Реал Мадрид. Кралският клуб е готов да предложи пари и свои играчи за бразилеца, като за момента не е ясно кой вариант предпочита Неймар, но изглежда все по-вероятно той да си тръгне от ПСЖ преди затварянето на трансферния прозорец на 2 септември. А какво каза треньорът на парижани - Томас Тухел, за евентуалното напускане на Неймар вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички