"Знам толкова, колкото всички, НО...": Фабиан Руис се моли на Мбапе да остане в ПСЖ


"Знам толкова, колкото всички, НО...": Фабиан Руис се моли на Мбапе да остане в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1388 0

Полузащитникът на ПСЖ - Фабиан Руис, е категоричен, че иска Килиан Мбапе да остане в клуба на фона на всички слухове, които го свързват с евентуален трансфер в в Реал Мадрид през предстоящия летен трансферен прозорец.

Припомняме, че Мбапе наскоро обяви, че няма да подпише клаузата в договора си, която да удължи престоя му в Париж с една година след края на сезон 2023/24. По този начин той ще стане свободен агент през следващата година, а Фабиан Руис изглежда не желае това.

"Не съм говорил лично с него по този въпрос. Знам толкова, колкото всички, но наистина се надявам той да остане в клуба в близкото бъдеще. Той каза, че остава, че иска да остане още една година в Париж и е истинска привилегия да го имам като съотборник. Дава ни много", категоричен е Руис, цитиран от "PSGhub".

След съобщението на Мбапе се появиха още спекулации относно бъдещето на французина. Трансферният експерт Фабрицио Романо заяви, че ПСЖ иска да продаде Килиан Мбапе това лято, вместо да го загуби като свободен агент през следващата година, а Реал Мадрид, подобно на изминалото лято, отново е силно свързван с нападателя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ избира от три големи имена за заместник на Кристоф Галтие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички