Борусия Дортмунд с интересен кандидат, който да поведе нападението на клуба


Борусия Дортмунд с интересен кандидат, който да поведе нападението на клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

1794 0

Отборът на Борусия Дортмунд продължава търсенето си на атакуващ футболист след продажбата на Ерлинг Холанд. Управата на германския гранд е хвърлила око на звездата на ПСЖ - Мауро Икарди, съобщава френският журналист Адриен Грение.

Аржентинският национал впечатли по време на престоя си в Интер, където отбеляза 124 гола и направи 29 асистенции в 219 мача във всички турнири. Той напусна "нерадзурите" и отиде в ПСЖ през 2019 година под наем, но не успя да се наложи в състава през дебютния си кампания. Въпреки това парижани решиха да го купят за постоянно през лятото на 2020 година за 55 милиона евро.

Все още няма информация дали Кристоф Галтие ще го използва редовно и може да се каже, че Борусия Дортмунд може да му предложи нещо конкретно, с което аржентинецът да заиграе редовно.

Икарди със сигурност знае, че ако играе редовно и се представя на ниво през предстоящата кампания може да си спечели място в аржентинския национален отбор за Мондиал 2022. От другата страна, Дортмунд също се класира за следващия сезон на Шампионска лига, като завърши втори в Бундеслигата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой друг гранд се интересува от Мауро Икарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички