В тила на врага: Не всички бяха очаровани от връщането на Лео Меси във Франция (СНИМКА)


В тила на врага: Не всички бяха очаровани от връщането на Лео Меси във Франция (СНИМКА)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive.bg

1827 0

Лионел Меси официално се завърна в Париж и поднови тренировки с ПСЖ. Аржентинецът получи по-дълга почивка, след като Аржентина победи Франция на финала на Световното първенство, но от днес вече е в редиците на френския тим. И докато посрещането му беше пълно с усмивки и поздравления, не всички бяха щастливи да видят световния шампион.

Липсата на Килиан Мбапе

Едно от нещата, които се забелязаха по време на днешното посрещане на Меси, беше липсата на Килиан Мбапе. Двамата се изправиха един срещу друг на финала на Мондиала, където французинът успя да направи хеттрик. Това обаче не беше достатъчно, за да грабне световната титла.

Отсъствието му обаче не е нищо лично към аржентинеца. Част от играчите на ПСЖ получиха няколко почивни дни, след като претърпяха разочароваща загуба от Ланс с 1:3 в неделя. Един от тях беше именно Килиан Мбапе, който реши да прекара почивните си дни в САЩ, заедно с Ашраф Хакими. Двамата бяха забелязани да гледат среща от НБА, а също и да се разхождат из улиците на Ню Йорк.

Не особено очарованият Итън Мбапе

Друго, което не остана скрито, беше реакцията на по-малкия брат на Килиан Мбапе – Итън. Докато всички съотборници ръкопляскаха и изглеждаха щастливи за Меси по време на шпалира, реакцията и погледът на Итън Мбапе не бяха особено трудни за отгатване. Определено не изглежда поласкан от появата на световния шампион.

Лео Меси пък получи и още една награда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички