В ПСЖ продължават с раздялите - следващата ще струва няколко милиона


В ПСЖ продължават с раздялите - следващата ще струва няколко милиона
Снимка: Getty Images

11577 0

В събота ПСЖ официално вдигна рекордната за Франция 11-та титла от първото ниво на местния футбол, въпреки че загуби последната си среща - от Клермон с 2:3.

Двубоят бе белязан от напускането на легендите в световен мащаб - Лионел Меси и Серхио Рамос, за които часове преди първия съдийски сигнал стана ясно, че ще изиграят своята последна среща за парижани след 2 години в клуба. 

Авторитетното издание L'Équipe разкрива обаче, че още тази седмица може да бъде анонсирана най-очакваната раздяла - тази между клуба и наставника през последната година Кристоф Галтие. По негов адрес още след провала в Шампионска лига и Купата на Франция се заговори, че най-късно след края на сезона ще бъде освободен, както се и очертава да стане. 

Неустойка за ПСЖ

Неговият екип е наясно със съдбата си и единствено чака официално да бъде уведомен от ръководството за взетото решение. Очаква се до него да се стигне още тази седмица, след като Галтие ще се срещне за официален разговор с ръководителя Луис Кампос.

Френският специалист е решен да си тръгне тихо от "Парк де Пренс", след като остана начело в рамките на 50 двубоя. Той обаче подписа за 2 години и по всяка вероятност ще бъде обезщететен за останалия период със заплата за година при получавано месечно бруто от 665 000 евро.

Вижте мигновенно колко последователи загуби ПСЖ след напускането на Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички