ПСЖ се отказа от Жозе Моуриньо, не бил в крачка с модерния футбол


ПСЖ се отказа от Жозе Моуриньо, не бил в крачка с модерния футбол
Снимка: GettyImages

1687 0

Феновете на Рома може да са доволни от информацията, която се съобщава във Франция. А именно, че ПСЖ вече не иска да привлече Жозе Моуриньо, насочвайки фокуса си към Юлиан Нагелсман.

Не е в крак с модерния футбол - отказа на ПСЖ от Моуриньо

През последните няколко седмици имаше предположения, че Моуриньо е първият избор на директора на Пари Сен Жермен - Луис Кампос. Сега обаче L’Equipe, последван от Sky Sport Italia и Footmercato, твърдят, че собствениците на парижкия клуб не са убедени от идеята и са казали на Кампос да прекрати всякакви преговори.

На свой ред Специалния е бил информиран от Кампос, че предложението от ПСЖ вече е оттеглено.  Някои от твърдения отиват дори по-далеч, като твърдят, че шефовете на клуба смятат, че Моуриньо е твърде старомоден и не е в тон с модерния футбол.

Поведението му след финала на Лига Европа срещу Севиля, където беше обвинен от УЕФА в използване на обиден и обиден език към рефера Антъни Тейлър, със сигурност не му е помогнал. Вместо това ПСЖ се насочва към Нагелсман, който беше уволнен от Байерн Мюнхен и беше свързван с Наполи, но заплатата му беше твърде висока за италианския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички