В ПСЖ на тръни! Признаха за контузия на Меси, под въпрос е за Манчестър Сити


В ПСЖ на тръни! Признаха за контузия на Меси, под въпрос е за Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2379 0

След като смяната на Лионел Меси в двубоя на ПСЖ срещу Олимпик Лион преди дни предизвика толкова коментари и дори недоволството на аржентинеца, сега се оказва, че всъщност той има контузия, която дори ще му попречи да вземе участие в следващия мач на парижани, който е срещу Мец от Лига 1 (в сряда - 22.09).

"След удар в лявото коляно Меси мина през изследвания, които потвърдиха, че има травма. След 48 часа ще бъде направен нов тест" - потвърдиха парижани на официалния си сайт във вторник (21.09). Испанското издание "AS" обаче информира, че всъщност Меси е под въпрос и за много по-голям мач.

Разбира се, става въпрос за изключително любопитния сблъсък срещу Манчестър Сити на Пеп Гуардиола от груповата фаза в Шампионска лига, който ще се състои след седмица (вторник - 28.09). Както е известно, испанският специалист и Меси са в много близки отношения от съвместния им престой в Барселона.

Преди тежкия дуел с Манчестър Сити ПСЖ ще има още едно изпитание, тъй като приема Монпелие в събота (25.09) у дома. Дори и Меси да е възстановен за този мач, изглежда малко вероятно Маурисио Почетино да рискува с вкарването му в игра от 1-вата минтута.

А какво е предсказанието на Фъргюсън за Меси и Роналдо, което се сбъдва чрез ПСЖ и Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички