Усман Дембеле се пошегува с феновете на Барселона, които започнаха война


Усман Дембеле се пошегува с феновете на Барселона, които започнаха война
Снимка: Getty Images

3574 0

Усман Дембеле се обясни в "любов" на Барселона, макар че очаквано феновете опитаха да му предложат възможно най-тежката обстановка при завръщането му в каталунската столица. 

Дембеле още веднъж отговори на феновете

Едва през лятото французинът напусна "Камп Ноу", за да подсили ПСЖ, а през миналата седмица се израдва бурно след гола си във вратата на Тер Стеген. Всичко това разочарова мнозина, но Дембеле обясни всичко по темата. 

В интервю след елиминирането на Барселона - фланговият футболист каза, че още обича бившия си клуб, а отношенията на феновете не могат да му се отразят, защото винаги е бил освиркван. 

Коментарът на Дембеле

"Освиркванията не ме притесняват. Вече го преживях в периода около 2021 и 2022 г. Те отново ме освиркваха в Барселона. Това не влияе на представянето ми и не променям играта си, когато ми освиркват. Останах концентриран и дадох всичко от себе си. Доволен съм от представянето си и също съм много щастлив в ПСЖ.

Всички вярваха, че можем да се класираме след загубата в първия двубой. Не се отказахме, защото знаехме, че ще вкараме голове. Голяма промяна от целия отбор.

Работихме цялата седмица, най-вече тактически. Идеята на треньора беше перфектна. Въпреки че допуснахме първия гол, ние не се предадохме и резултатът е налице".

Вижте как повторно Дембеле бе посрещнат в Барселона!

Още: Неймар се забавлява с осмиваща Усман Дембеле публикация, присмя му се

"Много страдах": Бивш ас на Барселона с емоционална изповед за времето си на "Камп Ноу"

От герой в грешник: Как Луис Суарес прецака Ливърпул 6 години след трансфера си в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички