Уникално представяне на световната титла от играчите за френските фенове (ВИДЕО)


Уникално представяне на световната титла от играчите за френските фенове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2453 0

Празниците във Франция се са спирали от средата на месец юли, когато тимът воден от Дидие Дешан спечели Световното първенство по футбол 2018. "Петлите" бяха безгрешни в похода си, като допуснаха само едно равенство и то в груповата фаза на турнира.

Този месец световните шампиони се събраха за мачовете от турнира Лига на нациите, като това е първата им среща след триумфа в Русия. Първо "петлите" направиха 0:0 при гостуването на Германия, а след това победиха на "Парк де Пренс" Холандия, а преди това показаха и спечелената титла от Мондиал 2018.

Франция намери начин да представи по доста забавен начин отличието, като защитникът Самуел Умтити излезе предпоследен и направи страхотно шоу с танцовите си умения. Последен на терена очаквано излезе капитанът Уго Лорис, който взе титлата на ръце, занесе я в центъра, а там последва и любопитния поздрав между играчите на Дидие Дешан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички