Треньорът на ПСЖ разкри още колко нови футболисти ще бъдат привлечени в отбора


Треньорът на ПСЖ разкри още колко нови футболисти ще бъдат привлечени в отбора
Снимка: Getty Images

2353 0

Новият  треньор на ПСЖ Кристоф Галтие изрази надежда, че клубът ще привлече още трима нови футболисти до края на летния трансферен прозорец, след очакваното идване на португалския полузащитник Ренато Санчес.

Галтие, назначен миналия месец за заместник на Маурисио Почетино, вече може да се похвали с трансферите на португалския национал Витиня, френския защитник Норди Мукиеле и младия нападател Уго Екитике. 24-годишният Санчес ще се събере отново с Галтие, след като двамата работеха заедно в Лил.

Но преди първия мач на ПСЖ за новия сезон – гостуване на Клермон в събота, френският специалист призова за допълнително подсилване преди края на месеца.

Искам определен брой играчи в състава ми, играчи, които са много подобни като ниво, да се представят добре през сезона и да създадат една здравословна конкуренция. Но ще пристигнат ли тези трима футболисти толкова бързо, по-късно или изобщо няма да пристигнат? Нямам представа. Знам, че ръководството прави всичко по силите си, за да разполага с много конкурентен състав“, заяви Галтие на пресконференция.

А ето колко силни думи каза Неймар по адрес на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички