Треньор в Лига 1: Влюбен съм в Меси, нека напуска - не го заслужаваме!


Треньор в Лига 1: Влюбен съм в Меси, нека напуска - не го заслужаваме!
Снимка: Getty Images

2765 0

Бившият играч и треньор на ПСЖ Антоан Комбуаре, подкрепи звездата на тима Лионел Меси. Арженинецът е отстранен от отбора, след като посети Саудитска Арабия, без да получи разрешение от клуба. Той ще пропусне мачовете от Лига 1 срещу Троа и Аячо.

"Най-много ме притеснява този линч. Дразни ме. Винаги съм казваЛ: "Не пипайте Меси!". Каквото и да прави. Харесвам този играч. Не ме интересува, когато казват, че не тича по терена. Ако имах Меси в моя отбор, бих го посъветвал да стои напред и никога да не се защитава", заяви французинът, който е треньор на Нант.

"Бих искал да видя как изпитва удоволствие, как сияе. Това е мое мнение, мнение на ентусиаст. Съжалявам, че сега се случва така. Ние не закачаме Меси. Говоря ли ясно френски? Не пипаме Меси! Влюбен съм в този играч", продължи Комбуаре.

"Меси възнамерява да напусне? Щастлив съм, ние не го заслужаваме. Обичам Меси. Не го закачаме, разбирате ли? Благодаря, Меси! Бих платил, за да го гледам как играе", завърши наставникът на Нант. Междувременно, Меси се извини за пътуването си до Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички