"Малки и без характер"! Неймар отговори на феновете на ПСЖ (СНИМКА)


"Малки и без характер"! Неймар отговори на феновете на ПСЖ (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2785 0

Една от суперзвездите на ПСЖ - Неймар, макар и индиректно, зае страна по големите скандали между клуб, играчи и фенове. Бразилецът хареса публикация, показваща лошите страни на запалянковците на парижани.

Скандалът

Част от по-крайните привърженици посетиха къщата на техничаря в сряда вече, подканвайки го да напусне клуба. Той от своя страна запази мълчание, но реагира положително на пост, обвиняващ ги в липса на величие и проблем с характера и определящ ги като "малки".

Неймар в ПСЖ

Неймар се присъедини към френския гранд от Барселона са рекордната сума от 200 млн. паунда през 2017 г. Очакваше се той да е последното парче в пъзела към така мечтаната Шампионска лига и да спомогне утвърждаването на името на тима на европейската сцена.

Почти нищо от това обаче не се случи. ПСЖ продължи да доминира в Лига 1, но и все така да буксува в първия по сила европейски клубен турнир. Бразилецът има изиграни 173 мача с отбора, в които записва 118 гола и 77 асистенции, печелейки 4 пъти първенството, 3 Купи на Франция, 4 Суперкупи на Франция и 2 Купи на лигата.

Неговият договор изтича през 2025 г., но в клуба искат той да приключи възможно най-скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички