Лионел Меси с официално извинение след драмите в ПСЖ (ВИДЕО)


Лионел Меси с официално извинение след драмите в ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2611 0

Лионел Меси се извини за предприемането на неразрешено пътуване до Саудитска Арабия, което доведе до отстраняването му от първия отбор на Пари Сен Жермен.

Меси беше наказан от френския гранд след пътуване до Саудитска Арабия на спонсорирано посещение. Наказанието на ПСЖ бе жестоко, като се очаква Меси да не получава заплата в следващите две седмици и да не играе в предстоящите мачове на тима срещу Троа и Аячо.

Извинението на Меси

Аржентинската звезда най-накрая наруши мълчанието си и се извини за непозволеното действие на клуба и своите съотборници в социалните мрежи.

"Мислех, че ще имаме почивен ден след мача, както винаги. Организирах това пътуване и не можах да го отменя. Вече го бях отменил преди. Извинявам се на моите съотборници и очаквам да разбера какво решение ще вземе клубът за мен", каза Меси.

Тръгва ли си Меси от ПСЖ?

Веднага, след като стана ясно наказанието на Меси, се появи новината, че бащата на аржентинеца - Хорге, още през април е обявил решението на сина си на борда на ПСЖ, че той няма намерение да продължи кариерата си на "Парк де Пренс". Треньорът на парижани Кристоф Галтие също взе отношение покрай драмите, свързани с Меси.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички