"Трансферът на годината", но в коя посока? Ливърпул поиска Мбапе под наем, Реал пък си постави срок


"Трансферът на годината", но в коя посока? Ливърпул поиска Мбапе под наем, Реал пък си постави срок
Снимка: Getty Images

5616 0

Пореден обрат може да претърпи очакваният трансфер на Килиан Мбапе в Реал Мадрид, след като интерес има от друг европейски колос. В събота вечер английското издание Daily Mirror разкри, че Ливърпул е готов с предложение за ПСЖ и суперзвездата. 

Интересът на Острова

Според информациите на "Анфийлд" ще се опитат да привлекат световния шампион под наем за един сезон. Това ще донесе приходи на столичния тим, а като бонус ще се раздели преждевременно с легендата си. 

На "Парк де Пренс" останаха категорични, че не искат Мбапе в състава си, ако не преподпише, но междувременно той отказва да разтрогне договора си. Споразумението изтича през следващото лято, а идеята на нападателя е тогава да се присъедини към Реал Мадрид като свободен агент. 

Последен опит на Реал

Тази вечер от ЕSPN съобщиха, че "кралският клуб" си е поставил краен срок, в който иска развитие по случая с Килиан Мбапе. Това е 15-и август, когато Реал ще е изиграл първия си мач от новия сезон в Ла Лига. 

В допълнение световната медия смята, че първата седмица на август ще е от изключително значение за преговорите. Трансферната сума е около 200 милиона евро, а "белият балет" е готов да предложи договор до 2029 година. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички