Трансфер на Мбапе в Реал Мадрид може да нанесе двоен удар на Барселона!


Трансфер на Мбапе в Реал Мадрид може да нанесе двоен удар на Барселона!
Снимка: GettyImages

12459 0

Пари Сен Жермен изглежда се е примирил с идеята да загуби Килиан Мбапе и това може да се случи това лято. Ако случаят е такъв, тогава това може да има пагубен ефект върху Барселона. Не само, че големият им съперник в Ла Лига - Реал ще се подсили с Мбапе, но и на "Камп Моу" може да се разделят с важен играч.

Барселона може да бъде принудена да продаден важен играч

Парижани са решили, че ще преследват Усман Дембеле, ако загубят Килиан Мбапе. Реал Мадрид е неговата предполагаема дестинация, въпросът е дали това ще се случи сега или на по-късен етап. Дембеле е свързван с ПСЖ по различни поводи в миналото, а в момента освобождаващата му клауза е само 50 милиона евро. Тя може да нарасне до 100 милиона евро на първи август.

И все пак каталунците биха били готови да преговарят за освобождаващата му клауза предвид финансовото им притискане. Договорът на крилото изтича през следващото лято и Барселона започна преговори с Дембеле за нов договор до 2027 г. Въпреки това, както беше в последния случай, изглежда, че преговорите с неговия агент Муса Сисоко ще се проточат.

Поне преди интереса на ПСЖ се смяташе, че Дембеле ще остане в Барселона. Мениджърът на ПСЖ Луис Енрике даде зелена светлина на своя клуб да преследва Дембеле, но Шави едва ли ще е очарован от идеята да се раздели с него. Освен това в Барселона се готвят за още два изходящи трансфера, но не толкова доходоносни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички