Тома Мюние: Аз съм чудесно попълнение за всеки клуб, дори да ми отрежат един крак


Тома Мюние: Аз съм чудесно попълнение за всеки клуб, дори да ми отрежат един крак
Снимка: Getty Images/Guliver

1250 0

Защитникът на Пари Сен Жермен Тома Мюние се изказа доста самоуверено. Той заяви, че през летния трансферен прозорец ще има сериозен интерес към него, след като през юни изтича договорът му с парижани и той ще стане свободен агент.

"През лятото мога да стана свободен агент. Предвид това, че мога да изляза безплатно на всеки отбор, играя за националния си отбор, който заема първо място в ранкинга на ФИФА, то аз просто съм отлично попълнение, дори да ми отрежат единия крак", заяви французинът, цитиран от Goal.com.

"Клубовете няма да загубят много, ако подпишат с мен и те знаят това. Искам обаче да опровергая информацията в медиите и социалните мрежи. Напоследък ме пращат в Борусия (Дортмунд), в Тотнъм, в Интер, но работата е там, че аз самият искам да остана в Париж. Въпреки това, с тази опция засега няма вариант", допълва Мюние. А каква неприятна новина се появи относно ПСЖ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички