Глас от ПСЖ към Реал Мадрид: Или платете цената за Мбапе, или си играйте с голфъра


Глас от ПСЖ към Реал Мадрид: Или платете цената за Мбапе, или си играйте с голфъра
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

8128 0

ПСЖ ще склони да продаде Килиан Мбапе на Реал Мадрид само ако "белите" платят исканата от парижани сума. Това става ясно от публикация в Туитър на брата на собственика на ПСЖ - Тамим бин Хамад Ал-Тани. Той придоби популярност около привличането на Лионел Меси, когато беше сред първите, съобщили за осъществяването на трансфера.

Ал-Тани очевидно е на "ти" със събитията, протичащи в ПСЖ, като от думите му се подразбира, че френският гранд е поставил цена на Мбапе и няма да склони да го продаде за по-малко. От Париж вече отхвърлиха първата официална оферта на Реал за Мбапе, която беше на стойност 160 милиона евро.

“Ако се съгласите на определената цена, свържете се с нас… Или пък си изкарайте сезона с голфъра”, написа Ал-Тани в Туитър. Очевидно под “голфър” се визира нападателят на Реал Гарет Бейл, който е любител на голфа и дори имаше планове за професионална кариера, след като приключи с футбола.

Иначе френското авторитетно издание L'Equipe разкри сумата, за която от ПСЖ са склонни да продадат Мбапе на Реал (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички