Свада между Верати и Енрике е причината италианецът да напусне ПСЖ?


Свада между Верати и Енрике е причината италианецът да напусне ПСЖ?
Снимка: Getty Images

993 0

Мениджърът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е бил изключително прям и честен с вече напусналия полузащитник Марко Верати, като му е заявил, че е прототипът на играч, когото мрази, твърди "Le Parisien".

Какво е провокирало Енрике?

Според френското издание Луис Енрике е определил за начина на живот на Верати като причина за решението си да се раздели с него. "Ти си прототипът на играча, когото мразя", е заявил бившият селекционер на Испания на Верати.

Въпреки че Луис Енрике е харесвал Верати като присъствие на терена, той не е бил фен на лайфстайла на опитния халф, което е довело до това мениджърът да заеме твърда позиция и да го разкара от състава на парижани.

Верати се превърна в своеобразна легенда на ПСЖ, прекарвайки цели 11 години във френската столица. През лятото обаче 30-годишният футболист бе продаден на катарския Ал-Араби за сумата от 45 милиона евро.

ПСЖ съумя да направи сериозна лятна селекция, привличайки футболисти от класата на Мануел Угарте, Рандал Коло Муани и Гонсало Рамош. Парижани дори вече готвят нов план за бъдещето на Килиан Мбапе в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички