Многомилионната селекция на ПСЖ се издъни срещу тотален аутсайдер


Многомилионната селекция на ПСЖ се издъни срещу тотален аутсайдер
Снимка: Getty Images

1015 0

ПСЖ отново не успя да победи в Лига 1. Парижани нулираха при визитата на предпоследния във временното класиране - Клермон. Домакините имаха една единствена спечелена точка преди двубоя след 6 изиграни срещи, но това не им попречи да спрат шампиона. 

Столичани вече разполагат с 3 победи, още толкова ремита и една загуба от началото на кампанията за второто място. През последните десетина дни те влязоха в добра серия от победи над Дортмунд и Марсилия с обща голова разлика 6:0 на "Парк де Пренс", но днес така и не намериха пътя към съперниковата врата.

Новата грешка идва броени дни преди визитата на Нюкасъл в Шампионска лига (04.10). Днес Килиан Мбапе отново бе в центъра на вниманието, след като негов изстрел в страничния стълб от края на първата част остана най-опасната ситуация по време на целия двубой.

Клермон пък остава много особен съперник за "принцовете". "Уланите" шокираха ПСЖ като гост в последния кръг от миналия сезон с 3:2. Това се превърна в последен двубой за Лионел Меси с ПСЖ. 

Следете най-интересното от Лига 1 със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички