Стана ясно колко пари ще иска ПСЖ за своята звезда


Стана ясно колко пари ще иска ПСЖ за своята звезда
Снимка: Guliver/GettyImages

1463 0

 

От управата на ПСЖ са обявили цената на един от своите лидери в отбраната - Преснел Кимпембе, съобщава френското издание "Foot01".

Парижани са на мнението, че французинът е един от най-добрите на своята позиция и са готови да приемат оферта на стойност 60 милиона евро. 

Самият защитник се представя на ниво не само за отбора на ПСЖ, но и за националния тим. Точно това го прави много ценен за столичани и съвсем логично от ръководството искат тази голяма сума. Има информация, че при евентуална продажба парите ще бъдат използвани за привличането на Милан Шкринар от отбора на Интер.

Името на Преснел Кимпембе се свързва с лондонския Челси, който отчаяно търси заместници на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен в защитата. 

Договорът на 26-годишния бранител изтича в края на сезон 2023/24 и със сигурност от "Парк де Пренс" няма да искат да го изпуснат без пари. Кимпембе има 221 мача зад гърба си, а през последния сезон извеждаше парижани с капитанската лента.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неймар е предложил услугите си на английски отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички