Новият мениджър на ПСЖ е категоричен: Никой от играчите не стои над клуба


Новият мениджър на ПСЖ е категоричен: Никой от играчите не стои над клуба
Снимка: Getty Images

2400 0

Новият мениджър на ПСЖ бе представен официално днес. Кристоф Галтие прие голямата задача да донесе така желания успех на парижани в Шампионска лига. Веднага след представянето си французинът даде пресконференция, в която засегна доста интересни теми.

Галтие спомена, че никой в организацията на ПСЖ не е по-голям от самия клуб. Той поясни, че за него са много важни взаимното уважение и работната етика.

"Искам да видя желание за работа. Ще се борим на всички фронтове. Все още не съм се видял с футболистите, но съм говорил с треньорите, те отлично знаят към каква игра се стремя аз", заяви французинът пред медиите.

"Със сигурност ще има моменти на неразбирателство, това се случва навсякъде. Искам обаче и да бъда ясен, че никой от играчите не стои над този клуб. Държа много на дисциплината. Ако те не се съобразяват с моите наставления и правила ще бъдат наказвани", добави Галтие.

Галтие наследява Маурисио Почетино, който бе освободен официално по-рано днес (5 юли). Аржентинецът прекара 18 месеца начело на френския гранд, но не успя да изпълни основната цел - спечелването на турнира на богатите. Предстои да разберем дали Кристоф Галтие ще сбъдне най-съкровената мечта на управата на ПСЖ.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой футболист може да се подсили ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички