Бразилска легенда каза на Челси защо трябва да вземе Неймар


Бразилска легенда каза на Челси защо трябва да вземе Неймар

1552 0

Бразилската легенда Ривалдо предаде съобщение на Томас Тухел относно "големия клуб" Челси и техния интерес към подписа на Неймар от Пари Сен Жермен.

Неймар е силно свързван с преместване от ПСЖ след пет сезона във Франция, след преминаването му от Барселона за 200 милиона паунда през 2017 г., през което време той отбеляза 100 гола в 144 мача и им помогна да спечелят четири титли в Лига 1.

" Все още не е ясно дали са верни слуховете, че ПСЖ може да продаде Неймар това лято", каза Ривалдо пред Betfair .

" Но си представям, че бразилската звезда няма да се тревожи много, защото знае, че дори и да напусне френския клуб, винаги ще има много големи клубове, които искат да го привлекат, включително Челси.

Неймар продължава да бъде един от най-добрите играчи в света и няма причина да се притеснява да напусне клуб, тъй като той вероятно ще има клубове, които се борят за успех в Шампионската лига, преследвайки неговите услуги.

На 30 години той все още има още няколко сезона на най-високо европейско ниво и дори да напусне ПСЖ, аз съм сигурен, че ще продължи да показва всичките си великолепни умения в Европа редовно." , завърши Ривалдо

Вижте още: Неймар сам се е предложил на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички