Спортният директор на Монако сподели, че Орилиен Чуамени най-вероятно ще си тръгне


Спортният директор на Монако сподели, че Орилиен Чуамени най-вероятно ще си тръгне
Снимка: Getty Images/Guliver

1137 0

Изгряващата звезда на френския футбол Орилиен Чуамени от Монако най-вероятно ще бъде продаден и ще се озове в някой от европейските грандове през лятото, твърди „Mirror“. Ситуацията около младия халф следят Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Челси.

Спортният директор на „монегаските“ Пол Мичъл говори пред RMC Sport, че почти сигурно Чуамени ще бъде продаден, но Мичъл коментира, че няма конкретни предпочитания за следваща дестинация на френския полузащитник. "Съдбата на Чуамени? Честно казано, нямам предпочитания. Както всеки път, когато продавате даден играч, трябва да има справедливо заплащане. Пазарът е различен всяка година", каза спортният директор.

„Ще бъде трудно да го заменим, но за всеки би било. По отношение на отборите, които са се интересували от него, Орелиен е наясно, че пазарът обикновено е малък, особено когато става въпрос за тези големи клубове. Много ще е трудно да го привлечем негов заместник, защото така губим и дълбочина в състава“, сподели още Пол Мичъл.

Вижте още: Ливърпул и Реал Мадрид се изяравят един срещудруг във финала в ШЛ, но двата кклуба клуба кръстосват шпаги и на друг фронт

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички