Реал Мадрид с гръмки промени в плановете си, ще купува Чуамени вместо Мбапе


Реал Мадрид с гръмки промени в плановете си, ще купува Чуамени вместо Мбапе
Снимка: Getty Images

2287 0

Реал Мадрид изглежда се провали в привличането на суперзведата Килиан Мбапе, така че сега "кралският клуб" ще трябва да намери бързо решение на възникналия проблем. 

Карло Анчелоти и спортното ръководство вече работят по нов план и искат да заздравят спорните позиции, каквито са тези в средата на терена. Marca напомня, че "белият балет" има готов вариант, а именно 22-годишният Орелиан Чуамени. Интересът към офанзивния полузащитник датира от дълго време, но испанските столичани отричаха подобни информации, тъй като се смята, че Мбапе е бил чувствителен.

Младокът записа 70 мача за Монако през последните два сезона в Лига 1, като е вкарал 5 гола и е подал още толкова асистенции. Това не са изумителни характеристики, но скаутите виждат обещаваща звезда във французина, така че ще направят всичко по силите си да привлекат поне него.

"Викингите" не успяха да се разберат с Мбапе и Холанд, така че Бензема остава без качествен заместник. От французина се очакват поне още два сезона на "Сантиаго Бернабеу" на най-високо ниво. В момента единствените опции в състава са Йович и Мариано. 

Вижте последното решение на "младия шампион"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички