Случва се: Аржентинска звезда се изпусна кой е новият треньор на ПСЖ


Случва се: Аржентинска звезда се изпусна кой е новият треньор на ПСЖ
Снимка: GettyImages

2503 0

Световният шампион с Аржентина - Леандро Паредес, видимо бе развълнуван от бенефиса на местната легенда Макси Родригес. Това ясно си пролича, след като неочаквано разкри бъдещия треньор на ПСЖ пред медиите - Луис Енрике. 

През последните седмици се спекулираше усилено около шампиона на Европа с Барселона, който за последно бе начело на Испания. Енрике стана водеща възможност пред ПСЖ, след като Нагелсман отказа да поеме клуба, а Галтие няма да получи шанс във втори сезон на "Парк де Пренс".

Изказването на Паредес

"Много ми харесва идеята, че Луис Енрике е новият треньор на Пари Сен Жермен. Първата ми опция е със сигурност да остана в Париж. Много съм развълнуван да тренирам с Луис Енрике и бих искал да остана, ако той поеме тима", сподели аржентинецът пред медиите в Росарио. 

Полузащитникът за последно бе пратен под наем в Ювентус и сега ще се решава бъдещето му, както и на още редица футболисти по време на напечения летен трансферен прозорец. 

Междувременно в неделя вечер от Le Parisien съобщават, че на практика Енрике вече е част от ПСЖ и е в постоянен контакт с Насър Ал Хелаифи и Луис Кампос.

Вижте през последните часове кой отрече възможността да поеме ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички