След края на Лига 1 френски отбори готвят турнир в Катар


След края на Лига 1 френски отбори готвят турнир в Катар
Снимка: Getty Images/Guliver

1125 0

Няколко френски клуба по футбол обмислят идеята да играят турнир в Катар. Идеята е да се проведе през юни и да е като подготовка за новия сезон и подновяването на Шампионска лига. Сред отборите, които подкрепят идеята са Пари Сен Жермен, Лион, Лил и Сент Етиен.

Мачовете ще се играят в столицата Доха, като се очаква до тогава страната да отвори границата си за чужденци, каквато забрана има сега. Припомняме, че първенство бе прекратено заради пандемията и ПСЖ бе обявен за шампион. На отбора предстои участие в четвъртфиналите на Шампионската лига, както и финални за Купата на Франция и в турнира за Купата на Лигата.

Неймар пък обяви, че се старае да поддържа своята форма и без двубои:"По време на паузата останах със своето семейство. Тренирах почти всеки ден. Старая се да поддържам форма, макар да не е лесно. Но предстоят важни неща затова продължавам да тренирам. Работя усърдно и със същата интензивност, както когато съм с отбора. Трудно е, защото липсата на игрова практика трябва да се компенсира с повече упражнения". А кой играч на ПСЖ не е доволен от начина, по който тимът стана шампион вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички