Раздори в Париж: Мбапе е бесен на Неймар заради асистенция?


Раздори в Париж: Мбапе е бесен на Неймар заради асистенция?
Снимка: Getty Images

4552 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е останал недоволен от своя съотборник и партньор в атака Неймар. Причината за това са действията на бразилеца в мача от 8-ия кръг на Лига 1 срещу Монпелие. В него парижани надделяха с 2:0, а Неймар се отчете с асистенцияза гола на Юлиан Дракслер в 89-ата минута.

Според изданието RMC Sport френският национал се е оплакал на съотборника си Идриса Гай от Неймар. Това е станало след замяната на Мбапе в 88-ата минута. "На мен той не ми подава по този начин", е казал 22-годишният нападател след попадението в 89-ата минута.

Според френската медия отношенията между Мбапе и Неймар са се влошили след пристигането в клуба на Лионел Меси. Аржентинецът бе съотборник с бразилеца в Барселона и завързаха силно приятелство. Договорът на французина с ПСЖ е до края на текущия сезон и вероятно след това той ще премине в Реал Мадрид. Ето кой друг голям клуб може да се намеси в битката за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички