Без значение на всички фактори - ПСЖ е решил съдбата на Килиан Мбапе от лятото


Без значение на всички фактори - ПСЖ е решил съдбата на Килиан Мбапе от лятото
Снимка: Getty Images

10148 0

ПСЖ още няма яснота за кой трофей конкретно ще се бори през настоящата кампания на пълни обороти, след като тепърва ще изиграе реванша си срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Това обаче по никакъв начин не пречи на собствениците да са предопределили съдбата на голямата звезда на световния футбол - Килиан Мбапе

Френското издание L'Équipe разкри часове преди визитата на "Алианц Арена", че на "Парк де Пренс" дори не бива обсъждано "младият шампион'' да бъде продаден, след като с големи молби преподписа през миналата пролет.

Плановете на ПСЖ за Мбапе

Съобщава се, че "принцовете" не биха се разделили с големия си лидер при каквито и да е били условия, а дори напротив - от изданието смятат, че дори може да се стигне до ново преподписване. 

Идеята на босовете на клуба е двете страни да се съгласят около активирането на третата допълнителна година от контракта. В Франция дори се спекулира, че триумф на ПСЖ в Шампионска лига би означавал автоматично удължаване на споразумението.

Вижте как Килиан Мбапе се закани на Байерн Мюнхен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички