Килиан Мбапе отсече: Аз съм любимият си супергерой (ВИДЕО)


Килиан Мбапе отсече: Аз съм любимият си супергерой (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2366 0

29-годишният световноизвестен великобританец - Джулиъс Дийн, публикува компилации от моментите му с някои от най-големите звезди на ПСЖ и европейския футбол - Килиан Мбапе, Лионел Меси и Серхио Рамос, при последната им среща.

Видеото в социалните мрежи бързо трупа близо 5 милиона гледания само във Фейсбук, където известната личност разполага с 43 милиона последователи.

Интересно е да се отбележи за справка, че един от най-коментираните участници във видеото Килиан Мбапе днес събра 100 милиона последователи в Инстаграм. 

Отношението на Мбапе и Меси към един и същ човек

Именно и той се отнесе леко незаинтересовано към великобританеца, който на практика искаше да го заинтересова с фокуси. "Младият шампион" обаче бързо изгуби интерес и продължи по пътя си, а междувременно двамата размениха няколко реплики. 

От краткия разговор между двамата си пролича голямото самочувствие и междувременно чувството му за хумор, тъй като на въпрос за любимия му супергерой от детството, той първо обясни, че самият той си е бил "любимият супергерой", а след броени секунди той разкри, че всъщност отговорът е "Спайдърмен".

Трябва да се отбележи, че самият Дийн остана изненадан от измъкването на Мбапе, като футболисти като Меси, Неймар и Рамос изглежда му отделиха повече време и внимание.

Вижте кои са световните звезди, включително Мбапе, които са над всички останали през настоящата кампания!

<

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички