"Ще видиш": ПСЖ почти привлече играч на Байерн Мюнхен, но френски ултраси го заплашиха


"Ще видиш": ПСЖ почти привлече играч на Байерн Мюнхен, но френски ултраси го заплашиха
Снимка: Getty Images

1483 0

ПСЖ е изключително близо до привличането на бранителя на Байерн Мюнхен Люка Ернандес. Френският бранител има договор с баварците за още една година, но по всичко изглежда ще се присъедини към парижани, за да не бъде изпуснат като свободен агент.

27-годишният състезател обаче бе предупреден. Има сериозно недоволство сред ултрасите на ПСЖ, които категорично не искат да виждат Ернандес в отбора. Припомняме, че някои от най-запалените фенове на френския шампион имаха проблеми и с големите звезди в тима.

Ромен Мабил - лидерът на ултрасите, използва социалните мрежи, за да предупреди бившия играч на Атлетико Мадрид, че не е желан в ПСЖ и че той ще го види много ясно демонстрирано от запалянковците.

Проблемът за тях е свързан с няколко причини, едната от които е, че той е роден в Марсилия. Неговият баща Жан-Франсоа пък е играл за Олимпик Марсилия - най-големият съперник на ПСЖ. В допълнение, феновете не са доволни от начина, по който Ернандес празнувал през 2020 година, когато Байерн сложи ПСЖ във финала на Шампионска лига.

Парижани ще имат и нов треньор за следващия сезон. Аржентинец в ПСЖ се изпусна кой е новият старши треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички