Карим Бензема потренира с Килиан Мбапе и заяви: Добре дошъл ще е в Реал Мадрид


Карим Бензема потренира с Килиан Мбапе и заяви: Добре дошъл ще е в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2259 0

Карим Бензема говори пред медиите за пръв път, откакто официално се завърна в състава на Франция за предстоящото Европейско първенство по футбол. Той бе помолен да коментира последните промени в "белия балет", свързани с напускането на Зинедин Зидан:

"Той е чудесен треньор и чудесен човек. С мен винаги се е държал прекрасно. Тъжен съм от неговото напускане, но така стоят нещата. Животът продължава!"

Повиквателната от Дидие Дешан: 

"Мисля, че вече го казах, но ако искате ще го кажа пак!? Благодаря, Дидие! Ние вече бяхме говорили когато дойде повиквателната и бяхме разменили по няколко думи. Щастлив съм да съм тук отново", каза Бензема, който вярва, че завръщането му е резултат от здравата работа:

"Мисля, че се случи заради представянето ми и защото никога не спрях да вярвам. Имаше много препятствия по пътя, които оформиха част от кариерата ми, но аз винаги се борех и сега бях възнаграден за това".

За Килиан Мбапе, с когото ще водят атаката на Франция:

"Мбапе все още e млад играч, феномен. Вече имах възможността да тренирам с него. Играехме с едно докосване, той се движи добре, има много скорост и умения пред гола. Той е много, много добър играч!", сподели Карим Бензема.

"Мбапе в Реал? Ще видим какво ще се случи, но при всички положения той ще е добре дошъл в Мадрид. Има всички качества да бъде играч на Реал Мадрид", отговори на конкретен въпрос за младока Бензема пред "M6info".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички