Ще бъде ли наказан Мбапе след гневната си реакция към Тухел?


Ще бъде ли наказан Мбапе след гневната си реакция към Тухел?
Снимка: Getty Images/Guliver

1815 0

Една от големите звезди на ПСЖ Килиан Мбапе прикова погледите на "Парк де Пренс" освен с представянето си срещу Монпелие, но и с реакцията си при смяната. Треньорът на парижани Томас Тухел реши да замени французина в 66-тата минута на двубоя и на негово място в игра влезе Мауро Икарди.

Мбапе не скри недоволството си и веднага потърси обяснение още при напускането си на терена. Тухел веднага реши да му обясни защо е взел това решение и да се опита да успокои видимо раздразнения футболист. Двамата размениха няколко думи, след което Мбапе седна на скамейката видимо в лошо настроение.

По време на пресконференцията след мача Томас Тухел заяви: "Аз съм треньорът. Ако някой трябва да решава кой влиза и кой излиза - то това съм аз. Мбапе е много интелигентен - знае какво прави. Ясно е, че не обича да напуска, никой не обича да бъде заменен. Не съм ядосан, но съм тъжен, защото не е необходимо да се случват подобни неща. Трябва да помисля дали ще има наказание за Мбапе, може да говоря с него индивидуално. Ще взема това решение след като поспя, но не е изключено да бъде наказан".

Мбапе не се притеснява да говори смело и да "намига" на Зидан и Реал. Такъв трансфер изглежда не сигурен, ами дори неизбежен. Въпросът обаче е - кога?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички