С Меси, Мбапе и Неймар ПСЖ записа трети пореден "хикс" в Лига 1


С Меси, Мбапе и Неймар ПСЖ записа трети пореден "хикс" в Лига 1
Снимка: Getty Images

3251 0

Френският гранд Пари Сен Жермен записа трето поредно равенство в Лига 1, след като завърши при резултат 2:2 с отбора на Троа като домакин в мач от 36-ия кръг. Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар изиграха пълни 90 минути, но това не помогна на парижани да се справят с непретенциозния си съперник.

ПСЖ вече си осигури титлата във Франция и това не задължава столичани да търсят победите в първенството до края на сезона на всяка цена. Въпреки това за мнозина е странен фактът, че с такива имена в атака парижани не успяват да победят тим от калибъра на Троа, който е 15-и в Лига 1.

Още в шестата минута Анхел ди Мария намери Маркиньос, който откри резултата. В 25-ата минута ПСЖ получи дузпа и Неймар удвои преднината на своя отбор. Пет минути по-късно обаче Троа върна един гол чрез Ике Угбо.

В началото на втората част Троа също получи дузпа, която бе реализирана от Флориан Тардю. До края резултатът остана непроменен и двата тима поделиха точките. ПСЖ е на първата позиция с 80 точки - с 12 повече от втория Олимпик Марсилия. Троа е 15-и с 37 пункта и все още не си е гарантирал оцеляването, тъй като 18-ият Сент Етиен е с 31 пункта и мач по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички