Реал Мадрид започва преговори с ПСЖ за Мбапе до дни


Реал Мадрид започва преговори с ПСЖ за Мбапе до дни
Снимка: Getty Images

4022 0

Най-обсъжданото решение в света на футбола продължава да е това на ПСЖ да извади Килиан Мбапе от състава и съответно да го обяви за продан. От клуба са решени да не загубят Мбапе безплатно следващото лято, когато договорът му изтича. Именно и заради това му търсят купувач сега.

Два дни до големите преговори

Според The Telegraph ПСЖ скоро ще започне преговори с отбори, които се интересуват от подписа на Мбапе. Очаква се преговорите да започнат следващата седмица, а Реал Мадрид е един от клубовете, с които са планирани преговори.

Ал Хилал и Челси също се интересуват от Мбапе, въпреки че личното му предпочитание е да се присъедини към Реал Мадрид. "Лос Бланкос" обаче не са готови да подпишат с 24-годишния играч това лято и биха предпочели да изчакат, за да го вземат като свободен агент през 2024 г.

Остава да видим как тези между Реал Мадрид и ПСЖ очакват позицията на първия за подписването на Мбапе сега. Независимо от това, изглежда, че френският национал ще носи бяло през следващите 12 месеца, а до тогава е изпратен с тренира с отбора на "наказаните" в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички