Раздори в ПСЖ: Спортният директор и новоназначеният треньор напускат?


Раздори в ПСЖ: Спортният директор и новоназначеният треньор напускат?
Снимка: GettyImages

7439 0

Френският шампион ПСЖ е раздиран от слухове и скандали, след като влезе в конфликт с голямата си звезда Килиан Мбапе. Според "Le Parisien" спортният директор Луиш Кампуш може да напусне клуба още наесен.

В последно време ръководството на парижани е недоволно от португалеца. Шефовете не харесват осъществените от него трансфери и създалата се ситуация с Мбапе. Твърди се, че новият треньор Луис Енрике би искал да има повече власт върху трансферите, което, ако се случи, прави позицията на Кампуш излишна.

Малко след излизането на този слух испанският "Marca" написа, че и Енрике обмисля да разтрогне договора си с ПСЖ. Той е недоволен от ситуацията в клуба и е изненадан от нерешителността на ръководството спрямо Мбапе.

Бившият испански селекционер бил притеснен от решението на шефовете да не вземат звездата на предсезонното турне на тима. Споменава се, че и асистентът на Енрике мисли за напускане заради лични проблеми.

От френския клуб реагираха и отрекоха слуховете и за двамата си служители. "Тези слухове са не само смешни, но и напълно неуместни", е казал представител на ПСЖ пред журналиста Фабрицио Романо. По-рано Мбапе изуми с намек за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички